Afdrukken
Beste lezer(es),
In het jaar 2020 werkten wij aan het onderhoud van de minicamping. Je verwachttte natuurlijk weer fijn bij ons te kunnen kamperen. Echter, we besloten inmiddels om onze minicamping per direct en definitief te sluiten. Helaas moeten wij je teleurstellen, waarvoor onze excuses.

Het besluit viel vooral naar aanleiding van de aan ons opgelegde overheidsmaatregelen i.v.m.Corona, met betrekking tot het sanitair, menselijke afstand in het algemeen en ongezonde mondkapjes. Hierdoor voelen wij niet meer de vrijheid die we voor iedereen nodig vinden.

We hebben genoten van de gezelligheid en danken je hartelijk voor alle fijne ontmoetingen.

En ja, we gaan met een nieuw bedrijf verder.
Een van onze plannen is om ons internetbedrijf medio 2021 te starten. Je vindt hier onder andere: podcast, informatie, cursus en therapie met betrekking tot vitaliteit & voeding, energiebalans, rust , gezondheid en duurzaam wonen.

Wil je ons binnen of buiten helpen met klussen en ben je benieuwd wat we van plan zijn? Vul dan ons contact formulier in. Ook kan je op dat formulier aangeven of je eventuele nieuwsbrieven met tussentijdse updates wilt ontvangen.