Zerofield viert feest! Omdat we al 10 jaar vele gasten verblijden met natuurrijke rust, beschikken we nu over een houtgestookte Hottub. De Hottub is normaal per dag te huur, maar omdat het feest is, zijn er kortingen:

 • Boek je een Yurt voor een hele week, dan geven wij een dag gebruik van de houtgestookte Hottub gratis weg. Deze actie is geldig t/m 15 september 2017.code: Hottub17. Niet geldig in combinatie met andere kortingen.
 • Op ligfietsverhuur geven wij 10% korting gedurende het hele seizoen, met code: BEL17 Niet geldig in combinatie met andere kortingen.
 • Met een trekkerstentje krijgen (lig)fietsers 10% korting gedurende het hele seizoen. Niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Om gebruik te maken van deze acties, gelieve dit te vermelden bij de reservering via onze website.

ligfiets op camping

Bij de Brabantse Minicamping Bed & Breakfast Zerofield bestaat naast overnachten in een rustige natuurrijke omgeving ook een mogelijkheid om ligfietsen te huren!
Geen tent of caravan? Dan zijn er, naast de B&B, ook ingerichte Yurt-tenten met 5 bedden te huur. Ook kleine groepen zijn van harte welkom.

Wij danken de ligfietsers die vorig jaar onze minicamping bezochten voor hun gezelligheid.
Daarom geven wij ligfietsers met een kleine trekkerstent ook dit jaar bij boeking vanaf 2 nachten 20% korting. Voor een trekkerstent is er altijd plek beschikbaar.

Bij zulke arrangementen hoef je alleen nog een glimlach mee te nemen. En die heeft een ligfietser voldoende op voorraad.

Tot ziens bij Wim en Marianne van den Assum

Rug-aan-Rug tandemleren fietsen
Leren (Rug aan Rug) fietsen!

 

  • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
  • Google Plus B&B minicamping Zerofield
  • ANWB Camping B&B minicamping Zerofield
  • Supertrips B&B minicamping Zerofield