Af en toe zoeken we voor Zerofield mensen die ons graag willen helpen met lassen, zagen, snoeien, bouwen en verbouwen. Als tegenprestatie kan je dan 1nacht bij ons gratis komen slapen. Heb je interesse kijk dan in onze agenda of vraag naar meer informatie door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Boek een midweek Yurt (4 nachten ma-do) op basis van 2-5 personen en geniet GRATIS een dag  van de door jullie mee gereserveerde houtgestookte hottub, indien beschikbaar. Alleen geldig voor april, mei, juni en september 2018, met uitzondering van feestdagen en vakanties. Vermeld bij uw boeking de code: Yurt mid 18. Ga voor het plaatsen van een boeking naar onze reserveren pagina.

ligfiets op camping

Bij de Brabantse Minicamping Bed & Breakfast Zerofield bestaat naast overnachten in een rustige natuurrijke omgeving ook een mogelijkheid om ligfietsen te huren!
Geen tent of caravan? Dan zijn er, naast de B&B, ook ingerichte Yurt-tenten met 5 bedden te huur. Ook kleine groepen zijn van harte welkom.

Wij danken de ligfietsers die vorig jaar onze minicamping bezochten voor hun gezelligheid.
Daarom geven wij ligfietsers met een kleine trekkerstent ook dit jaar bij boeking vanaf 2 nachten 20% korting. Voor een trekkerstent is er altijd plek beschikbaar.

Bij zulke arrangementen hoef je alleen nog een glimlach mee te nemen. En die heeft een ligfietser voldoende op voorraad.

Tot ziens bij Wim en Marianne van den Assum

Rug-aan-Rug tandemleren fietsen
Leren (Rug aan Rug) fietsen!

Boek een Yurt voor een hele week (7 nachten obv 2-5 personen) en geniet twee dagen GRATIS van onze houtgestookte Hottub, indien beschikbaar. Deze actie is geldig voor april, mei, juni en september 2018, behalve feestdagen en vakanties.Vermeld bij u boeking de code: Yurt 18. Ga voor het plaatsen van een boeking naar onze reserveren pagina.

Op ligfietsverhuur geven wij 10% korting gedurende het hele seizoen van 2018. Door deze actie huurt u nu dus al een ligfiets vanaf 24,75 per dag! Vermeld bij uw boeking de code: BEL18
Voor het plaatsen van een boeking gaat u naar onze reserveren pagina.

    • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
    • Google Plus B&B minicamping Zerofield
    • ANWB Camping B&B minicamping Zerofield
    • Supertrips B&B minicamping Zerofield