Agenda

Wil je een leerzame klus of lekker in de natuur helpen? Een vlaggenmast plaatsen! Kan je lassen? Af en toe plannen we werkzaamheden als: een yurt repareren, yurt opzetten of voor onderhoud afbreken, Ook strobalen klaar maken voor muurisolatie, bomen omzagen en kleiner maken voor het opbergen, opruimen van snoeimateriaal op de camping en de rest van het terrein, algemene opruimdag buiten (ook stenen),

Wij bieden je gezelligheid en 1 gratis overnachting voor 2x 6 uur hulp per persoon. Neem je je eigen onderlaken, kussen en slaapzak mee?

Wil je komen helpen? Meld je dan aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Benoem hierbij je voorkeuren qua datum/data en type werkzaamheden. We nemen dan contact met je op.

Wat neem je mee?
Slaapspullen en dikke slaapzak, onderlaken en hoofdkussen, eten en warme kleren en schoenen/laarzen voor wisselend weer.

Prijs: 1 gratis overnachting voor 2x 6 uur hulp per persoon
Waar: Zerofield
Aanvang: vraag naar datum mogelijkheden
Vertrek: nvt
Adres: Hoogstraat 14 A Hooge Mierde Nederland
Telefoon: 013-5430530 gsm.: 0641195285
Reserveren en informatie per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
  • g+
  • ANWB klein camping 2019 certificaat
  • Natuurkampeerterreinen
  • Origineel Overnachten