Agenda

Wil je een leerzame klus of lekker in de natuur helpen? Een vlaggenmast plaatsen! Kan je lassen? Van 2 januari  tot 30 maart 2018 plannen we werkzaamheden als: een muur isoleren met leem en houtvezel, yurt repareren, yurt opzetten in maart, strobalen klaar maken voor muurisolatie, gips plafond aanbrengen, hout zagen, kloven en opbergen, opruimen van snoeimateriaal op de camping en de rest van het terrein, algemene opruimdag buiten (ook stenen), een wachthuisje bij de ingang en wegwijzers plaatsen (maart, indien materiaal aanwezig is).

Wij bieden je gezelligheid en 2 gratis overnachtingen voor minimaal 6 uur hulp per persoon. Neem je je eigen onderlaken, kussen en slaapzak mee?

Wil je komen helpen? Meld je dan aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Benoem hierbij je voorkeuren qua datum/data en type werkzaamheden. We nemen dan contact met je op.

Wat neem je mee?
Slaapspullen en dikke slaapzak, onderlaken en hoofdkussen.

Prijs: 2 gratis overnachtingen voor minimaal 6 uur hulp per persoon
Waar: Zerofield
Aanvang: Van dinsdag 2 januari tot 30 maart 2018
Vertrek: nvt
Adres: Hoogstraat 14 A Hooge Mierde Nederland
Telefoon: 013-5430530 gsm.: 0641195285
Reserveren en informatie per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
    • Google Plus B&B minicamping Zerofield
    • ANWB Camping B&B minicamping Zerofield
    • Supertrips B&B minicamping Zerofield