Agenda

Marc Siepman geeft op Zerofield een hele vakantieweek lang de cursus Humisme, website: https://marcsiepman.nl. Meer informatie, ook de prijs, volgt. Als je bij ons wilt overnachten kan dat in de Mongoolse Ger(yurt)-tent en uiteraard ook in je eigen kampeermiddel. Reserveer alvast een Ger(yurt)-tent (max 5 personen). Je kunt ook een van de 5 bedden in de Ger(yurt)-tent reserveren.

Prijs:
Nadere informatie volgt

Waar: Zerofield
Locatie: Hoogstraat 14a, 5095 AB te Hooge Mierde, Nederland.
Wanneer: 23 juli tot 29 juli 2017
Tijd: volgt nog
Reserveren: www.zerofield.nl/reserveren onder vermelding van Humisme.

Tijdens dit weekeinde kan je 6 interessante modules beleven van elk 2 uur, tijdens een knus verblijf in onze Mongoolse Ger(yurt)-tent. De cursus wordt gegeven door Johan Oldenkamp. Hij doet grondig onderzoek naar waarheidsvinding op vele levensgebieden. Zijn brede kennis kan leiden tot vernieuwende inzichten, zie ook: http://pateo.nl

Wat neem je mee?
Slaapspullen en dikke slaapzak, onderlaken en hoofdkussen.

Prijs:
De deelnamekosten zijn € 120.- pp. De verblijfskosten in de Mongoolse Ger(yurt)-tent, inclusief alle maaltijden zijn € 145.- p.p.
Je deelname is definitief en wordt bevestigd na overboeken van het totaal bedrag € 120.- + € 145.- = € 265.- op:NL80ABNA0419315764 op naam van W. vd. Assum, onder vermelding van Wholly Science.

Geef je op vóór 20 augustus a.s.

Deelname is op volgorde van inschrijving. Max aantal deelnemers is 15.

Waar: Zerofield
Aanvang: Vrijdag inloop 15:00, aanvang 20.00 uur (avondeten niet inbegrepen)
Vertrek: Zondag 16:00 uur
Adres: Hoogstraat 14 A Hooge Mierde Nederland
Telefoon: 013-5430530 gsm.: 0641195285
Reserveren en informatie per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
    • Google Plus B&B minicamping Zerofield
    • ANWB Camping B&B minicamping Zerofield
    • Supertrips B&B minicamping Zerofield