Wilt u uw ervaringen op Zerofield met anderen delen? Vul dan ons gastenboek in. Uw emailadres gebruiken wij alleen voor de administratie.

Plaats bericht

Paul en Lieke: weekeindje ligfietsen op een tandem

Na een hartelijk onthaal op vrijdag door Wim en een korte rondleiding om de nette voorzieningen te wijzen, hebben we onze caravan op een van de cirkelvormige veldjes geplaatst. Zaterdag ochtend ontspannen opgestaan waarbij er nog vleugjes mist boven de weilanden hing. Ontbeten en over het "landgoed" van Wim en Marianne gewandeld om vervolgens aan het avontuur van de ligfiets tandem te beginnen. Allereerst een gezellige en leerzame voorbereiding (afstellen en een stukje geschiedenis). Begonnen aan de eerste oefen ritjes met en onder begeleiding van Wim. Bleek toch minder eenvoudig dan gedacht. Uiteindelijk hebben we om beurten met Wim een tochtje gemaakt in de mooie omgeving. Wat voor ons een onvergetelijke leuke ervaring is geworden. (De fiets bleek voor ons, helaas, als koppel niet geheel te passen) Toch hebben we ons gezamenlijke tochtje kunnen maken op twee Hase trike's. Na terugkomst heeft Wim ons nog uitgebreide tips gegeven voor een zoektocht naar een voor ons geschikte ligfiets tandem. Een zeer geslaagde dag. Op zondag in alle rust de dag begonnen, ontbeten en op ons gemak de caravan weer rijklaar gemaakt. Vervolgens Wim en Marianne opgezocht om nog uitgebreid over ligfietsen, de verbouwing van het huis en "het landgoed" gepraat te hebben, hartelijk afscheid genomen. Zijn we met de nodige informatie en een ervaring rijker huis waard gegaan. Was een zeer geslaagd weekeind. Bedankt Marianne en Wim.


zaterdag 30 september 2017
Hanna: Yurt
Een maand geleden hebben we (ik en mijn vriend) een een nachtje in een Yurt mogen slapen! Heerlijk om even weg te zijn van alles in een klein huisje met eigen alles er op en eraan! s'ochtends kregen we ook nog een heerlijk ontbijtje ! Dankjewel tot ziens, Marianne en wim !

zondag 24 september 2017
Dinant: Verblijf eind juli
Eind juli heb ik een weekje doorgebracht op mini camping zerofield. Omdat ik de behoefte had om enige tijd in een omgeving te verblijven met zo min mogelijk electromagnetischestraling. Op zerofield is maar een zeer gering wifi signaal te meten van een naburige camping. Aan de andere kant van het dorp bevind zich een zendmast met maar een paar zenders. De eigenaren gaan op een verantwoordelijke manier met hun omgeving. De kampeerveldjes worden cirkelvormig gemaaid en de onkruiden die echt hinderlijk zijn worden handmatig verwijdert. Extra aandacht is er voor beplanting die een groot aantal vlinders aantrekt. Sommige yurts zijn zo geplaatst dat je er voldoende rust hebt voor een weekje bezinning. Een extra vermelding verdient de kookkunst van Marianne. Ze serveerde een heerlijke veelzijdige biologische vegetarische maaltijd. Marianne en Wim zijn goede gesprekspartners als het gaat om een bewuste manier van leven.Dit laten ze ook zien door de plannen die ze aan het realiseren zijn. Marianne en Wim: bedankt voor jullie inzet. Groet, Dinant

zondag 13 augustus 2017
Liesbeth: Meidenweekend in Zerofield
Enkele weken geleden verbleven we met een groep van 15 meisjes in enkele Yurts op Zerofield. Het is een prachtig domein midden in de natuur, de Yurts zijn heel comfortabel en gezellig ingericht (we hebben geslapen als roosjes), het sanitair is erg net en de eigenaars Wim en Marianne zijn ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en inspirerend! Het was een topweekend!!

maandag 07 augustus 2017
Karin: Recensie
Mijn man en ik hebben een fijne overnachting gehad in de Yurt bij Wim en Marianne. De bedden waren al heerlijk opgemaakt en Wim heeft vast 2x gestookt voor de hottub die we gehuurd hadden zodat wij nog even lekker uiteten konden op onze trouwdag. Het ontbijt was prima en de camping ademt rust uit. Het was een fijne ontmoeting met Wim en Marianne die enorm veel passie hebben voor hun levensvisie. Mooi!

zondag 06 augustus 2017
Fam. Speksnijder: Kamperen in een yurt
Het contact voorafgaand aan ons bezoek was bijzonder persoonlijk en prettig. Ook de ontvangst op de camping was hartelijk. De camping zelf is rustig en ruim opgezet met veel beschutting. Kinderen mogen op de camping niet met een bal spelen. Wim en Marianne doen hun uiterste best om het hun gasten naar de zin te maken. Ze geven bijvoorbeeld veel uitleg over de moestuin, de camping en de ligfietsen van Wim. We hebben dit contact als erg prettig ervaren. Het verblijf in een Yurt was voor ons weer een nieuwe en bijzondere ervaring.

donderdag 01 juni 2017
Marrie Burger: Verblijf op Zerofield
We hebben genoten van ons verblijf in de Yurt op minicamping Zerofield. Gastvrij, goed ontbijt en diner. .Leuk de orginele oranje yurt heel knus met 4 zussen in 1 ruimte met een lekker kacheltjeMooie omgeving, we hebben heerlijk 4 dagen gefietst met 4 zussen.Top

dinsdag 09 mei 2017
Sofie en Emke: Gezellige overnachting in de Yurt
Voor de tweede maal dit jaar, verbleven we op de camping van Marianne en Wim. Ditmaal overnachtten we voor in een mooi ingerichte en knusse yurt, wat voor ons een geslaagde kennismaking was. Wat we erg fijn vinden, is de originele inrichting en het feit dat er toch voldoende lichtinval is. De yurt was voor onze aankomst lekker opgewarmd, wat wel nodig was met het gure weer het voorbije weekend. De kachel deed goed dienst en maakte het ook 's avonds nog eens extra gezellig. Zo konden we heerlijk opwarmen na onze natte avond-boswandeling. Net zoals ons vorige verblijf, was Zerofield voor ons de ideale plek om er eens "even helemaal tussenuit" te zijn. Met dank ook alweer aan Wim en Marianne voor het fijne onthaal. Tot binnenkort! :)

zondag 20 november 2016
anne marie poot: slapen in de yurt
Wij hebben onlangs een fijn weekend beleefd op camping zerofield. De yurt was prachtig en verzorgt. Dankzij Wim en Marianne was het er ook al lekker warm bij aankomst in de avond. We zijn warm onthaalt op deze mooie natuurcamping die goed verzorgt en netjes is. De kinderen vonden het voeren van de eenden prachtig. Bedankt voor het fijne weekend

donderdag 20 oktober 2016
Marthe: weekend verblijf yurts
30 september, 1 en 2 oktober 2016 zijn we met 9 vrouwen op Zerofield verbleven in twee gezellige yurts. De bedden sliepen heerlijk. Het ontbijt was voortreffelijk en op vrijdagavond hebben we een bijzondere klantconcertavond gehad door Marianne en Wim. Heel fijn om mee te maken. We hebben genoten Al met al een heel fijn weekend.

dinsdag 18 oktober 2016
    • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
    • Google Plus B&B minicamping Zerofield
    • ANWB Camping B&B minicamping Zerofield
    • Supertrips B&B minicamping Zerofield