Wilt u uw ervaringen op Zerofield met anderen delen? Vul dan ons gastenboek in. Uw emailadres gebruiken wij alleen voor de administratie.

Plaats bericht

Ingeborg en Kaat: ons verblijf bij jullie
Kaat en ik zijn jullie heel dankbaar. We hebben met volle teugen genoten van het slapen in de ger, van de rust en de vree en de natuur, van jullie liefdevolle gastvrijheid, van de stilte en gewoon te kunnen zijn in het hier en nu zonder stoorzenders. Het was ook heerlijk in de hottub. Voor herhaling vatbaar. Liefs Ingeborg en Kaat

maandag 24 september 2018
Anita en Peter: Weekend in Ger
Het was een positieve ervaring om in een Ger te slapen. Zo comportable! Een ruime en rustige plek om lekker even bij te tanken. Wim en Marianne zijn heel gastvrij. Dank jullie wel voor dit heerlijke weekend

zondag 16 september 2018
Margot: B&B minicamping Zerofield! sept. '18
Bedankt voor het terugstorten van de borg. We hebben een hele leuke tijd gehad en genoten van de hottub! Met vriendelijke groet, Margot

dinsdag 11 september 2018
Simone: Yurt
Heerlijk met vriendinnen in de yurt geweest voor een nachtje. Werden zeer gastvrij ontvangen. Mooie fietsroutes in omgeving. Een bijzondere ervaring.

donderdag 06 september 2018
Harry Frauenfelder: verblijf 4 nachten 11-7-18
We hebben hier 4 dagen heerlijk verbleven . We hebben eerst een mooie rondleiding gehad over het terrein en er werd volop verteld over hun passie. Er werd ook veel verteld over wat we in de omgeving konden vinden. We vonden het wel jammer dat de moestuin door omstandigheden niet in bedrijf was. Fijn elkaar ontmoet te hebben. Harry en Colinda .

zondag 29 juli 2018
Nele Cuyckens: weekje vakantie in een yurt
Ons weekje verblijf in een yurt was superontspannend! Het was prachtig weer en aldus waren er in de omgeving vele activiteiten die voor mijn jongens van 11j en 13j de moeite waren: zwemmen in de spartelvijver, vissen in één van de vele visvijvers in de omgeving, tennissen, beekse bergen,... Op de camping zelf was het voor mezelf zalig rustig maar voor de jongens dan weer te rustig, zij hadden de activiteiten wel nodig om zich uit te leven. Van stralingsvrij heb ik niets gemerkt, ik kon altijd met mijn gsm op het internet.. Marianne en Wim stralen veel rust en vriendelijkheid uit, steeds bereid om te helpen, dit bevordert het vakantiegevoel. Een kleine noot: wat extra lucifers, afwasmiddel en keukenhanddoeken zelf meebrengen kan van pas komen. Maar supertevreden! PS: ook heel propere douches/wasgelegenheid.

donderdag 19 juli 2018
peter Schellekens: ligfietesen en onbijt
Wij hebben een heerlijk ontbijt gehad in de buitenlucht. Waarna we met de ligfietsen en mooi ritje hebben gehad. Wim kan heel mooi vertellen over zijn passie hardlopen, en na wat oefenen met de ligfietsen op zijn mooie mini camping zijn wij de harde weg opgegaan. Dankzij Marianne en Wim hebben wij met personeel D'n Tref een héle leuke sportieve dag gehad. Peter Schellekens

dinsdag 26 juni 2018
Robert Bulthuis: nachtje in een ger/yurt
In een yurt slapen is heerlijk, mede dankzij de goede zorgen van Marianne en Wim. Ook het ontbijt was zalig. Aanrader!

zondag 17 juni 2018
Maaike, Jonas en Nakan: Weekend Zerofield
We spend a weekend in the lovely yourt at zerofield with or babyboy of 2 months. We had a great time! Marianne and Wim are really friendly and warm people who make you feel home! We loved to wake up in the morning with the sounds of the birds and the smell of nature! We recommand!

donderdag 24 mei 2018
Bernadette : Yurt-vakantie op Zerofield
Afgelopen meivakantie hebben wij een week mogen genieten in één van de mooie Yurts op Zerofield. Marianne en Wim zijn uitermate gastvrij, we voelden ons er direct thuis. We hebben een dag ligfietsen gehuurd bij Wim, een onvergetelijke ervaring! De camping is kleinschalig en prikkelarm, een verademing! De kinderen vermaken zich met alles wat de natuur ze te bieden heeft. Ook zijn er hier en daar leuke klusjes te doen onder de bezielende begeleiding van Wim. Een heerlijke plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en bezinning in een omgeving waar men respect voor natuur en milieu hoog in het vaandel heeft staan!

donderdag 17 mei 2018
   • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
   • Google Plus B&B minicamping Zerofield
   • ANWB Camping B&B minicamping Zerofield
   • Natuurkampeerterreinen
   • Origineel Overnachten
   • Supertrips B&B minicamping Zerofield