Wilt u uw ervaringen op Zerofield met anderen delen? Vul dan ons gastenboek in. Uw emailadres is niet zichtbaar en gebruiken wij om eventueel een reactie te kunnen sturen.

Plaats bericht


Gevege: 3 nachten in een yurt
Lekker genoten van de ruime yurt op een schaduwrijk en erg rustig plekje.Ideale plek om mooie fietstochtjes te maken.Maar Marianne en Wim zijn erg goed in het meedenken over je gezondheid en gaven mij gratis voor niks allerlei nuttige tips.

maandag 19 augustus 2019
Mariëlle: Verrassend sfeervol
Wat een mooie, kleine en sfeervolle camping is dit! Een aanrader, ook als je alleen komt en er een paar dagen bent. De yurt is comfortabel en heeft een ingetogen sfeer. Marianne en Wim zijn mensen bij wie je je meteen welkom voelt en die geïnteresseerd zijn in wie je bent en hoe je in het leven staat.

zondag 18 augustus 2019
Fhathima Jansen: Review
Wat een fijne plek is dit. Heerlijk om rust en ruimte te voelen, weg van alle drukte en prikkels. De omgeving is ook schitterend, we hebben gefietst in de natuur rondom de grens van België. Met onze zoontjes naar de nabijgelegen spattelvijver geweest om te zwemmen. Ze hebben zich goed vermaakt met de fietsjes en de ontdekkist om insecten en beestjes te zoeken. Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst en wellicht tot ziens!

zaterdag 10 augustus 2019
Rob en Lydia Herremans: Een plezierige week in Hooge Mierde
Gewoon een weekje weg van huis werd een warm bad op de camping Zerofied. Een minicamping zoals minicampings behoren te zijn met toegewijde zorg voor de natuur en de gasten in een prachtige omgeving. Marianne en Wim bedankt.

dinsdag 06 augustus 2019
T H: camperen met tent
Fijne rustige camping met een prachtige omgeving. Je kan in de buurt zwemmen en een mooie fietstocht maken. Onderweg kun je verse producten kopen bij boeren.

maandag 29 juli 2019
  • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
  • g+
  • ANWB klein camping 2019 certificaat
  • Natuurkampeerterreinen
  • Origineel Overnachten