Wilt u uw ervaringen op Zerofield met anderen delen? Vul dan ons gastenboek in. Uw emailadres gebruiken wij alleen voor de administratie.

Plaats bericht

Liesbeth: Meidenweekend in Zerofield
Enkele weken geleden verbleven we met een groep van 15 meisjes in enkele Yurts op Zerofield. Het is een prachtig domein midden in de natuur, de Yurts zijn heel comfortabel en gezellig ingericht (we hebben geslapen als roosjes), het sanitair is erg net en de eigenaars Wim en Marianne zijn ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en inspirerend! Het was een topweekend!!

maandag 07 augustus 2017
Karin: Recensie
Mijn man en ik hebben een fijne overnachting gehad in de Yurt bij Wim en Marianne. De bedden waren al heerlijk opgemaakt en Wim heeft vast 2x gestookt voor de hottub die we gehuurd hadden zodat wij nog even lekker uiteten konden op onze trouwdag. Het ontbijt was prima en de camping ademt rust uit. Het was een fijne ontmoeting met Wim en Marianne die enorm veel passie hebben voor hun levensvisie. Mooi!

zondag 06 augustus 2017
Fam. Speksnijder: Kamperen in een yurt
Het contact voorafgaand aan ons bezoek was bijzonder persoonlijk en prettig. Ook de ontvangst op de camping was hartelijk. De camping zelf is rustig en ruim opgezet met veel beschutting. Kinderen mogen op de camping niet met een bal spelen. Wim en Marianne doen hun uiterste best om het hun gasten naar de zin te maken. Ze geven bijvoorbeeld veel uitleg over de moestuin, de camping en de ligfietsen van Wim. We hebben dit contact als erg prettig ervaren. Het verblijf in een Yurt was voor ons weer een nieuwe en bijzondere ervaring.

donderdag 01 juni 2017
Marrie Burger: Verblijf op Zerofield
We hebben genoten van ons verblijf in de Yurt op minicamping Zerofield. Gastvrij, goed ontbijt en diner. .Leuk de orginele oranje yurt heel knus met 4 zussen in 1 ruimte met een lekker kacheltjeMooie omgeving, we hebben heerlijk 4 dagen gefietst met 4 zussen.Top

dinsdag 09 mei 2017
Sofie en Emke: Gezellige overnachting in de Yurt
Voor de tweede maal dit jaar, verbleven we op de camping van Marianne en Wim. Ditmaal overnachtten we voor in een mooi ingerichte en knusse yurt, wat voor ons een geslaagde kennismaking was. Wat we erg fijn vinden, is de originele inrichting en het feit dat er toch voldoende lichtinval is. De yurt was voor onze aankomst lekker opgewarmd, wat wel nodig was met het gure weer het voorbije weekend. De kachel deed goed dienst en maakte het ook 's avonds nog eens extra gezellig. Zo konden we heerlijk opwarmen na onze natte avond-boswandeling. Net zoals ons vorige verblijf, was Zerofield voor ons de ideale plek om er eens "even helemaal tussenuit" te zijn. Met dank ook alweer aan Wim en Marianne voor het fijne onthaal. Tot binnenkort! :)

zondag 20 november 2016
anne marie poot: slapen in de yurt
Wij hebben onlangs een fijn weekend beleefd op camping zerofield. De yurt was prachtig en verzorgt. Dankzij Wim en Marianne was het er ook al lekker warm bij aankomst in de avond. We zijn warm onthaalt op deze mooie natuurcamping die goed verzorgt en netjes is. De kinderen vonden het voeren van de eenden prachtig. Bedankt voor het fijne weekend

donderdag 20 oktober 2016
Marthe: weekend verblijf yurts
30 september, 1 en 2 oktober 2016 zijn we met 9 vrouwen op Zerofield verbleven in twee gezellige yurts. De bedden sliepen heerlijk. Het ontbijt was voortreffelijk en op vrijdagavond hebben we een bijzondere klantconcertavond gehad door Marianne en Wim. Heel fijn om mee te maken. We hebben genoten Al met al een heel fijn weekend.

dinsdag 18 oktober 2016
Jessica: Yurt
Tijdens onze motorvakantie een nachtje in de yurt geslapen. Mooie, nette camping, lekker rustig in de natuur. Hartstikke open en aardig ontvangen. De tent was vrolijk ingericht, was ruim en gaf een leuk aparte sfeer! De gastvrouw gaf ons een tip en zodoende hebben we een mooie wandeling vanaf de camping gemaakt.

zondag 18 september 2016
Monique de Vré: verblijf yurt
We zijn vijf dagen op Zerofield geweest, maar hebben het gevoel lang op vakantie te zijn geweest. De mooie natuur en de rust, ook in energetische zin, hebben ons helemaal opgeladen. De campinghouders zijn heel vriendelijke mensen, wie niets te veel is. De yurt was even wennen, qua eenvoud, maar toch heel knus en doeltreffend.

dinsdag 13 september 2016
Marc en Gaby: Bijzondere overnachting in een yurt
Wat een stilte en een rust op deze prachtige plek! Dank Wim en Marianne voor de hartelijke ontvangst. Tot de volgende keer!

maandag 22 augustus 2016
    • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
    • Google Plus B&B minicamping Zerofield
    • ANWB Camping B&B minicamping Zerofield
    • Supertrips B&B minicamping Zerofield