Door ons besluit om een reorganisatie te houden kunnen wij helaas alleen offerteaanvragen voor 2021 aannemen.
Vanaf 1 oktober 2019 en heel 2020 zijn wij gesloten.

Vele jaren hebben we ons met veel plezier en voldoening, zonder pauzes ingezet voor de camping en onze gasten. Daarom hebben we besloten om ons zelf in 2020 op te laden, langlopende projecten af te ronden en de organisatie van Zerofield te herzien. 

Alle gasten voor de Yurts en kamperen zijn van harte welkom vanaf 2 april 2021.

Wil je ons binnen of buiten helpen met klussen en ben je benieuwd wat we van plan zijn? Vul dan ons contact formulier in. Ook kan je op dat formulier aangeven of je eventuele nieuwsbrieven met tussentijdse updates wilt ontvangen.

Voor overnachten op een groene Brabantse natuurcamping, bent u bij Zerofield aan het juiste adres met eigen kampeermiddel of in een van onze Yurt tenten. Gelegen aan de rand van een bosrijke omgeving dicht bij de Belgische grens kunt u genieten van rust en natuur. Bij Zerofield staat ecologie en duurzaamheid hoog in het vaandel en bent u van harte welkom voor:

  • Sfeervol en bijzonder overnachten in een Mongoolse Yurt/Ger tent
  • Een rustige, stralingsluwe en ecologische natuurkampeerplaats. Geen wifi, wel kabel internet.

U kunt bij ons reserveren voor een kort verblijf, midweek, weekend of gehele vakantie. Voor uw hond verwijzen wij graag naar een goed opvangadres in de directe omgeving.

In 5 minuten wandelen vanaf de camping, bent u in natuurgebieden met vennen, zandverstuivingen, bossen, vogelreservaten, wandel-, scate-, mountainbike-, fiets- en ruiterroutes. De natuurlijke zwemvijver met strand, enkele speeltoestellen en terras en een speelbos is op 10 minuten fietsafstand van Zerofield.

Het van oorsprong aan de camping grenzende boeren weiland hebben wij verrijkt met een houtwal.Het weiland biedt ruimte aan paarden en hooi teelt. In de voormalige biologische moestuin zijn leuke loopeenden.

Op de boerderij valt altijd wat te beleven en er is werk genoeg. Hulp waarderen wij daarom zeer en geef dit svp. aan ons aan. Bij ons kunt u terecht voor: workshops, lezingen of actief mee doen aan onderhoud zoals bijv.: de voormalige biologische groentetuin, -tunnel, op het terrein snoeien, opruimen, appels plukken, groente wecken, wilgentenenhut en buitenkachel bouwen en in de winter verbouwen van de boerderij.

Wandelaars komen via de Grenslandroute LAW 11 Noord Brabant aan op B&B Minicamping Zerofield. Fietsers rijden naar Zerofield van knooppunt 96 of 56 in de richting van Hooge Mierde.

Wij wensen u een ontspannen en inspirerend verblijf op Zerofield.

  • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
  • g+
  • ANWB klein camping 2019 certificaat
  • Natuurkampeerterreinen
  • Origineel Overnachten