Afdrukken

Voor overnachten op een groene Brabantse natuurcamping, bent u bij Zerofield aan het juiste adres met eigen kampeermiddel of in een van onze Yurt tenten. Gelegen aan de rand van een bosrijke omgeving dicht bij de Belgische grens kunt u genieten van rust en natuur. Bij Zerofield staat ecologie en duurzaamheid hoog in het vaandel en bent u van harte welkom voor:

U kunt bij ons reserveren voor een kort verblijf, midweek, weekend of gehele vakantie. Voor uw hond verwijzen wij graag naar een goed opvangadres in de directe omgeving.

In 5 minuten wandelen vanaf de camping, bent u in natuurgebieden met vennen, zandverstuivingen, bossen, vogelreservaten, wandel-, scate-, mountainbike-, fiets- en ruiterroutes. De natuurlijke zwemvijver met strand, enkele speeltoestellen en terras en een speelbos is op 10 minuten fietsafstand van Zerofield.

Het van oorsprong aan de camping grenzende boeren weiland hebben wij verrijkt met een houtwal.Het weiland biedt ruimte aan paarden en hooi teelt. In de voormalige biologische moestuin zijn leuke loopeenden.

Op de boerderij valt altijd wat te beleven en er is werk genoeg. Hulp waarderen wij daarom zeer en geef dit svp. aan ons aan. Bij ons kunt u terecht voor: workshops, lezingen of actief mee doen aan onderhoud zoals bijv.: de voormalige biologische groentetuin, -tunnel, op het terrein snoeien, opruimen, appels plukken, groente wecken, wilgentenenhut en buitenkachel bouwen en in de winter verbouwen van de boerderij.

Wandelaars komen via de Grenslandroute LAW 11 Noord Brabant aan op B&B Minicamping Zerofield. Fietsers rijden naar Zerofield van knooppunt 96 of 56 in de richting van Hooge Mierde.

Wij wensen u een ontspannen en inspirerend verblijf op Zerofield.