Door uw bezoek aan onze website, geeft u aan interesse te hebben in onze producten en diensten. Wij, Wim van den Assum en Marianne Witmer van Minicamping B&B Zerofield te Hooge Mierde, waarderen uw interesse.

Content

Ondanks de zorg die Zerofield besteedt aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden producten en de service, aanvaardt Zerofield geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, onvolledigheden of actualiteit van de op de website www.zerofield.nl aangeboden informatie. Aan prijzen en informatie die op de pagina's van www.Zerofield.nl vermeld staan, kunnen geen rechten worden ontleend.

Zerofield onderschrijft, keurt goed, erkent of controleert geen externe bronnen (internetsites van derden die door of via verwijzingen op onze website bezocht kunnen worden). Zerofield is niet aansprakelijk jegens enige partij voor directe- of indirecte- of gevolgschade (inclusief, maar niet beperkt tot, gederfde winst voor bedrijven of anderszins) die het gevolg is van het gebruik van deze website of van informatie hierop, of die het gevolg is van het gebruik van de website van derden en de informatie daarop, die door of via verwijzingen op onze website verkregen, opgevraagd of gedownload zijn. KopiĆ«ren en gebruik in welke vorm dan ook, van (een deel van)de website van Zerofield is zonder toestemming niet toegestaan.

Privacyverklaring

Minicamping B&B Zerofield te Hooge Mierde verzamelt persoonsgebonden informatie voor  correspondentie over ingezonden stukken en het sturen van informatie over de minicamping. Persoonsgegevens worden alleen door ons gebruikt en niet aan derden ter beschikking gesteld.