Hallo! Gezellig dat je hier bent.

Misschien heb je een gerichte vraag, of zoek je meer informatie. In het kort heb ik hier onder wat voor je opgenoemd, maar voel je vrij om me je vraag sowieso te stellen. Ik help en inspireer je graag.

Met passie help ik Moeders met een onderneming om van hoofdpijn, chaos, hooikoorts en andere allergieën af te komen en ik vind het super fijn om te zien hoe je het verschil kunt maken met meer kracht en plezier. Graag vind ik samen met jou de onderliggende oorzaak en deel ik mijn kennis voor je natuurlijke, versterkende en eerlijke oplossingen.

Ik put uit mijn persoonlijke ervaring op het gebied van voeding, kruiden, shiatsu massage, energiebalans, klank, healing, regressie, mentor, lifecoach en Natuurlijke tuiniergesprekken voor persoonlijk herstel.

In mijn GRATIS E-book: “HOOIKOORTS, 9 STAPPEN NAAR VERLICHTING” licht ik een tipje van de sluier op naar Natuurlijk herstel en een versterkt immuun systeem binnen 30 dagen.

Voor meer informatie of een korte afspraak mag je hier je naam en email adres achter laten. Ik neem spoedig contact met je op. Belangrijk: geef duidelijk je onderwerp aan en je vraag of vragen, anders wordt je email niet beantwoord.

MEER INFORMATIE::

Wonderbaarlijk genoeg kunnen alle moeders die een onderneming hebben vele functies per dag vervullen! Terwijl moeders meestal zo sterk zijn vergeten ze dat ze goed voor zichzelf en voor hun gezondheid moeten zorgen.

Als je bijvoorbeeld hoofdpijn of last van hooikoorts hebt ben je niet fit. Door bezig zijn met je taken merk je meestal niet dat het je dubbele moeite kost om al je taken te vervullen. Moederschap, huishouding, boodschappen, bedrijf en eventueel ook werknemers aan sturen zijn bij elkaar flinke taken, ook al vind je het misschien heel gewoon.

We zijn opgevoed met het idee dat we wel door kunnen lopen met wat hoofdpijn of een allergie. Soms merken niet eens hoe belastend het is om er mee door te lopen. Je hebt nou eenmaal je eigen bedrijf en je redt het nog wel. Onderdrukken met een pilletje ligt op de loer.

Als we stil leren staan bij onze ongemakken is dat niet flauw. Het is oplettend. De hoofdpijn en ook een allergie zijn een signaal. Als we de oorzaak weten kan ik je tips geven om de juiste maatregelen te nemen.

Een oorzaak van een probleem kan aan de oppervlakte zijn maar het kan ook heel diep zitten. De oorzaak kan ook ver in het verleden zijn. Daar kijken we eerst naar. Doordat ieder mens uniek is, kan de oorzaak zeer verschillend zijn.

Ik zie er naar uit om je verder te helpen.


Wat we nog meer hebben:

Op onze boerderij heerst landelijke rust. We hebben een mooie natuurplek gecreëerd waar je even uit kunt puffen en tot rust kunt komen. In kleine groepen kan je bij ons een programma volgen voor je ontspanning terwijl je ook actieve bezigheden hebt zoals zelfstandig tuinieren. Je hoeft geen verstand van tuinieren te hebben. Met ons leer je het tuinwerk terwijl je het doet, aanvankelijk onder begeleiding, later zelfstandig.

In de stiltegebieden in de directe omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Hier zijn prachtige bossen, zand-verstuivingen en een natuurlijke zwemvijver.
 

Voor meer informatie of een korte afspraak mag je hier je naam en email adres achter laten. Ik neem spoedig contact met je op. Belangrijk: geef duidelijk je onderwerp aan en je vraag of vragen, anders wordt je email niet beantwoord.

Ik zie uit naar ons contact.

Hartelijke groeten,

Marianne Witmer