klik voor voorgaande nieuwsbrieven hier

Nieuwsbrief 4-2017

zingende zwaluwen
Terugblik op het jubileumjaar van Zerofield

Wij hebben genoten van jullie toenemende belangstelling voor de Yurts tijdens vakanties, gezellige uitjes en feestjes op ons natuurrijke kampeerterrein. De B&B en biologische vegetarische maaltijden zijn veel geboekt en er is zeer enthousiast gereageerd op de komst van onze Noorse hottub.
Ook het oplaadpunt voor e-bikes in onze stalling is veelvuldig gebruikt door (lig)fietskampeerders. Veel gasten genoten van de ligfietsverhuur inclusief eventuele instructie voor het verkennen van de Brabantse kempen. De dieren waren blij met al jullie aandacht en de zwaluwen toonden hun vlieg- en ontwijkkunsten om hun nestjongen te voeren.

Winterstop op verhuur van de Yurts
In verband met onderhoud van de Yurts, de camping, de natuur en verder bouwen in de boerderij, verhuren wij deze winter geen Yurts. Wel kan iedereen alvast boeken voor overnachtingen vanaf 1 april 2018! Wees er op tijd bij, de eerste boekingen zijn al binnen.

Aanbiedingen
Vroegboekvoordeel ontvang je door uiterlijk 15 maart 2018 een van de onderstaande acties te boeken.
  • Boek een midweek Yurt (4 nachten ma-do) op basis van 2-5 personen en geniet GRATIS een dag  van de door jullie mee gereserveerde houtgestookte hottub, indien beschikbaar. Alleen geldig voor april, mei, juni en september 2018, met uitzondering van feestdagen en vakanties. Code: Yurt mid 18.

  • Boek een Yurt voor een hele week (7 nachten 2-5 personen) en geniet twee dagen GRATIS van onze houtgestookte Hottub, indien beschikbaar. Deze actie is geldig voor april, mei, juni en september 2018, behalve feestdagen en vakanties, met code: Yurt 18.

  • Op ligfietsverhuur geven wij 10% korting gedurende het hele seizoen, met code: BEL18.
Om gebruik te maken van deze acties gelieve de code te vermelden bij de reservering via onze website.

Uitnodiging om te helpen klussen
Wil je een leerzame klus of lekker in de natuur helpen? Een vlaggenmast plaatsen! Kan je lassen? Van 2 januari  tot 30 maart 2018 plannen we werkzaamheden als: een muur isoleren met leem en houtvezel, yurt repareren, yurt opzetten in maart, strobalen klaar maken voor muurisolatie, gips plafond aanbrengen, hout zagen, kloven en opbergen, opruimen van snoeimateriaal op de camping en de rest van het terrein, algemene opruimdag buiten (ook stenen), een wachthuisje bij de ingang en wegwijzers plaatsen (maart, indien materiaal aanwezig is).

Wij bieden je gezelligheid en 2 gratis overnachtingen voor minimaal 6 uur hulp per persoon. Neem je je eigen onderlaken, kussen en slaapzak mee?

Wil je komen helpen? Meld je dan aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Benoem hierbij je voorkeuren qua datum/data en type werkzaamheden. We nemen dan contact met je op.


Wij wensen jullie gezellige, liefdevolle feestdagen en een genadevol 2018 toe!

Tot ziens bij Marianne en Wim op Zerofield in Hooge Mierde
  • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
  • g+
  • ANWB klein camping 2019 certificaat
  • Natuurkampeerterreinen
  • Origineel Overnachten