klik voor voorgaande nieuwsbrieven hier

Nieuwsbrief 2-2017

hottub

Feest op Zerofield!

Dit jaar bestaat onze prachtige B&B minicamping Zerofield 10 jaar. We zijn dankbaar dat we jullie voor vakanties, gezellige uitjes en feestjes mochten ontvangen. We voorzagen jullie met plezier van ons heerlijke vegetarische en biologische maaltijden. We kregen steeds meer (lig)fietskampeerders voor een weekeinde in de Yurt of met eigen tent. Van de ligfietsenverhuur inclusief eventuele gratis instructie werd gretig gebruik gemaakt.

Om het onze gasten nog meer naar de zin te maken heeft Zerofield dit jubileumjaar een houtgestookte Noorse hottub en fietsenhok met elektrisch oplaadpunt gerealiseerd.

Feestaanbiedingen

Zerofield heeft dit jaar de volgende jubileumaanbiedingen:

 • Boek voor het Pinksterweekeinde van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni een Yurt voor €245.- (drie nachten o.b.v. 4 personen). Dan kunt u voor de halve prijs (nu €25) - op een dag tussen 15.00-22.00 uur - genieten van onze houtgestookte Hottub, indien beschikbaar.
 • Huur je een Yurt voor een hele week, dan geven wij een dag gebruik van de houtgestookte Hottub gratis weg. Deze actie is geldig t/m 15 september 2017.
 • Op ligfietsverhuur geven wij 10% korting gedurende het hele seizoen, met code: BEL17

Om gebruik te maken van deze acties gelieve dit te vermelden bij de reservering via onze website.

Workshops
Marc en Caroline Siepman organiseren van 23 t/m 29 juli op Zerofield een zomerweek met o.a. als thema het belang van een goede bodemkwaliteit en het effect daarvan op de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de mens. Kijk voor meer informatie op marcsiepman.nl/details-cursussen/

Johan Oldenkamp gaf op Zerofield in het voorjaar een heel geslaagde weekend workshop met als onderwerp: wholly science: waarachtige wetenschap en zuivere spiritualiteit herenigd. Wegens het succes wordt deze inspirerende workshop op 1 t/m 2 september nogmaals aangeboden. Kijk voor meer informatie op www.pateo.nl

Tot ziens bij Marianne en Wim op Zerofield in Hooge Mierde

  • Share on Facebook B&B minicamping Zerofield
  • Google Plus B&B minicamping Zerofield
  • ANWB Camping B&B minicamping Zerofield
  • Supertrips B&B minicamping Zerofield